Yeniyalı Fahri Korutürk İlkokulu

Belgegeçer : 262 527 31 88
WEB https://yeniyali.meb.k12.tr
Adres : Yeniyalı Mahallesi Özenler Caddesi No1 Körfez / KOCAELİ
VİZYON : Toplumsallaşma sürecini tamamlamış, paylaşımcı, katılımcı, özgür düşünceye sahip, değişim ve gelişime açık, eleştiren, hazırla yetinmeyen bireyler yetiştirmek için çağdaş eğitim olanağı sunan; bütün çalışanlarımızla günü kurtaran değil, geleceği yakalamaya çalışan, ufku açık bir okuluz.
MİSYON : Okulumuzun bulunduğu bölgenin sanayi bölgesi olması da göz önünde alınarak, gözlemlediğimiz çevre kirliliği misyonumuzu etkilemiştir. Çünkü “Körfez, Atalarımızdan kalma miras değil, çocuklarımıza bırakacağımız emanettir.” Dolayısıyla misyonumuz da; “Öğrencilerimizi; Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, bir üst öğrenime hazır, çağımız gereklerine ve teknolojik gelişmelere açık, ruh ve beden sağlığı açısından kendisine güvenli, bilgi ve becerilerle donanımlı, toplumla ve kendisiyle barışık, bilimin üstünlüğünü kendisine ilke edinen, çevre bilincine sahip gençler yetiştirmek” bulunur.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim.
Saatler : 09:00 - 12:25 13:05 - 14:40
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : E-5 karayolu üzerinde Tütünçiftlik/Yeniyalı Mahallesindedir. İzmit-Körfez toplu taşıma araçları ile ulaşılabilmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 1 Km, il merkezine 11 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :